KARTEPE BELEDİYESİ TAŞINABİLİR ŞARJ CİHAZI ALINMASI İŞİ İHALESİ YAPILDI
 Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından talep edilen taşınabilir şarj cihazı alım işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi. Şeffaf belediyecilik uygulaması kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen ihaleye 4 istekli teklif verdi.

 

Yaklaşık maliyeti 24.000,00 TL olan ihaleye isteklilerden; Stok Enerji Depolama Sistemleri İmalat İthalat San. Ve Tic. A.Ş. 44.000,00 TL, Dünyam Sanal Mağazacılık Bilişim İnş. Teks. San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti 22.700,00 TL, Kemalettin Özlü 43.600,00 TL, Altınyıldız Promosyon Organizasyon Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. 31.800,00 TL teklifte bulundu.

 

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817