KARTEPE BELEDİYESİ YOĞUN YAĞIŞLAR İÇİN ÖNLEM ALIYOR
 Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Kartepe genelinde olası aşırı yağışlarda oluşabilecek su taşkınlarına karşı alınan önlemler mevsim şartları göz önünde bulundurularak sıklaştırıldı. Bu kapsamda ekipler, Şirinsulhiye Mahallesi’nde de dere geçişlerini mercek altına aldı.

 

Yerleşim yerleri ile yol arasındaki dere geçiş güzergahına 2 binlik 5 adet büz döşeyen ekipler olası vatandaş mağduriyetini giderdi. Ekipler evlerin zarar görmesini engellemek ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla yaptığı çalışma bölge halkı tarafından da takdir gördü

 

Su taşkınlarını engellemek için çalışmalarına hız veren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölge halkının mağdur olmaması için Kartepe genelinde programlı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817