Kartepe Belediyesi’den Kan Bağışı Çağrısı

Azalan kan stokları sebebiyle Kartepe Kaymakamlığı ve Kızılay işbirliğinde düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası 14 Temmuz 2020 Salı günü Kartepe İstasyon Mahallesi’nde gerçekleşecek.

10.00/18.30 saatleri arasında İstasyon Caddesi Turkcell önünde düzenlenen kampanyaya katılmak isteyen gönüllü bağışçılar, TC kimlik belgesi ve yok olarak gelerek bağışta bulunabilirler.

KAN VER ÖDÜLÜN HAYAT OLSUN

Kartepe Belediyesi sosyal medya hesaplarından düzenlenen kampanyayı duyurarak; Azalan kan stokları sizlerin bağışları ile tekrar yükselecek ve bazı hayatlara umut olacak. Gönüllü kan bağışçısı olmak isteyen duyarlı hemşehrilerimiz, TC kimlik belgesi ve tok olarak 14 Temmuz 2020 Salı günü, 10:00-18:30 arası Kartepe İstasyon Caddesi Turkcell önüne gelerek, hayata bir tuğla koyabilirler. #KanVerÖdülünHayatOlsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817