Kartepe Belediyesi’nde Ayın Personeli Bilgi İşlemden
 Kartepe Belediyesi çalışanları arasında uygulanan performans bazlı ödül sisteminde ayın personeli ödülüne Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden Yavuz Bozdağ seçildi. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başarılı personel Bozdağ’ı altın ile ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in makamında düzenlenen ayın personeli ödül töreninde Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gökalp Akpir, Mehmet Filiz, Abdullah Yılmaz ve Bali Holat, Bilgi İşlem Müdürü Kerim Kandaz ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Biçer hazır bulundu.

Kartepe Belediyesi’nde çalışanlar arasında uygulanan performans bazlı ödül sistemiyle başarılı personelleri ödüllendirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Üzülmez, bu ay seçtikleri personel Bozdağ’ın yetenekleri ve çalışkanlığı nedeniyle ödüle layık gördüklerini kaydetti.

Başkan Üzülmez, “Birimler arasında yaşanan pozitif rekabet çalışmalarda da başarıyı artırmakta. Uyguladığımız ödül sistemi çerçevesinde bir arkadaşımızı daha ödüllendiriyoruz. İşini büyük bir özveriyle, düzenli ve intizamlı yapan, özellikle de yaptığı işin hakkını veren, vatandaş memnuniyetini ve belediyenin kurumsal çalışma zihniyetini öne çıkaran başarılı olan arkadaşlarımızı bu manada ödüllendirilmesi iş motivasyonunu arttırıyor. Başarılı olan personelimizi tekrar tebrik ediyorum ve başarısının devamını diliyorum” dedi.

Bozdağ; Başkan Takip Sistemi, toplantı odası tabela takip uygulaması, İmar Müdürlüğü arşiv program yazılımında üstlenici firmanın yazılım kodlarındaki eksiklikleri çözümleme ve arşiv işlerindeki çalışmaları doğrultusunda ayın personeli olarak Başkan Üzülmez tarafından altın ile ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817