Kartepe Belediyesi’nden bayan çalışanlara sağlık eğitimi
 Kartepe Belediyesi’nden bayan çalışanlara sağlık eğitimi

“Personele Yatırım Hizmete Yatırımdır” düşüncesiyle Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen eğitim seminerleri hız kesmeden sürüyor. Eğitim faaliyetleri kapsamında belediye çalışanı bayan personele özel bir hastane uzmanları tarafından Kadın Sağlığı konusunda bilgilendirme semineri verildi.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından eylül ayı eğitim seminerleri bayan personele yönelik sağlık eğitimi ile sürdü. Özel bir hastanenin Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Reyhan Arpacı, Kartepe Belediyesi bayan çalışanlarına yönelik Kadın Sağlığı konusundaki bilgilendirme semineri Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Op. Dr. Arpacı, bayanları adet düzensizlikleri ve menopoz konusunda bilgilendirirken, bayanların merak ettiği konulardaki sorularını da yanıtladı. Ekim ayı itibarıyla eğitim faaliyetleri kapsamında sağlık seminerlerine bel ve boyun fıtığı konusu ile devam edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817