KARTEPE BELEDİYESİ’NDEN VERGİ TAKSİTİ UYARISI
 Kartepe Belediyesi’nden vergi mükelleflerine taksit uyarısı yapıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan uyarıda 6552 sayılı kanundan yararlanarak vergi borçlarını yapılandıranların son ödeme tarihlerini geçirmemeleri hatırlatıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ‘’Kanun hükümlerinden yararlanarak borçlarını yapılandıran mükelleflerin taksitlerini zamanında ödemeleri gerekmektedir. Mükellefler taksitlerini zamanında ödemezler ve ayrıca 2 taksit üst üste ödemede bulunmazlar ise kanun ile elde ettikleri hakları kaybedeceklerdir” uyarısı yaptıktan sonra, bu duruma düşmek istemeyen mükelleflerin ödemelerini düzenli yapması gerektiği tekrar hatırlatıldı.

Vatandaşlar bu ödemelerini Kartepe Belediyesi hizmet binasında bulunan Gelir Servisine yatırabilecekleri gibi Kaymakamlık önünde bulunan Uzunçiftlik Tahsilat Bürosuna da yapabiliyorlar. Bununla beraber alternatif olarak mükellefler ödemelerini Ziraat Bankası Kartepe Şubesi TR53 0001 0021 8911 7662 9450 07 IBAN numaralı hesaba veya Kartepe Belediyesi 234789 nolu posta çek hesabına EFT veya havale yolu ile yapabilecekler. Ayrıca mükellefler www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden kredi kartı aracılığı ile de ödeme yapabilecekleri bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817