KARTEPE BELEDİYESİ’NE AİT İŞ YERİ KİRALANMA İHALESİ TAMAMLANDI
 Kartepe Belediyesi’ne ait iş yeri kiralanma ihalesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’nce yapılan açık ihale ile tamamlandı. 09.07.2015 tarih ve 42 sayılı Encümen kararı ile kiralanmasına karar verilen, Köseköy MahallesiSarayiçi Sokak No:9/3 adresindeki20m²iş yerinin ihalesi yapıldı.

 

İş yeri kiralama ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesine uygun bir şekilde, 30 Temmuz Perşembe günü saat 10.40’da Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.Kartepe Belediyesi Encümeni’nce yapılan ihale,2 istekli katılımcının iştiraki ile gerçekleşti. İhale, takip etmek isteyenler için Kartepe Belediyesi’nin şeffaflık politikasına uygun olarak, belediyenin resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlandı.

 

İş yeri için verilen teklifler:

 

1-      Hasan Akar -16.050- TL

2-      Hami Polat -18.750- TL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817