KARTEPE BELEDİYESİ’NİN 8 MART ETKİNLİĞİ
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Kadınlar Günü Özel Programı” geniş bir katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ve yönetimi, Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri İlçe Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri özel sağlık kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Tek tek masaları dolaşan Başkan Üzülmez kadınların gününü tebrik etti. Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra’nın tüm kadınların gününü kutlaması ardından başkan katılımcı kadınları selamladı. Kartepe Belediyesi’nin 2 yıllık icraatlarını içeren sinevizyon gösterimi eşliğinde konuşan Başkan Üzülmez, önceliğimiz olan kültür belediyecilik ve sosyal belediyecilik adına verdiği sözleri yerine getirmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Üzülmez; Sevgi-Hoşgörü ve Vicdandır

Günün her anı her saati bizlerle birlikte olan kadınların değerini hatırlatan Başkan Üzülmez, “Kadınlarımız için her günümüzü ve anımızı ayırmak gerekiyor. Her zaman hizmet etmek ve paylaşmak daha anlamlıdır. Biz bunu sağladığımız hizmetlerle Kartepe’de gerçekleştiriyoruz. Karmek kursları, Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri, kültür gezileri, sağlık ve psikolojik rehberlik hizmetlerimizle kadınlarımızı buluşturuyoruz. Bu hizmetleri yaparken bize sahip çıkmanızdan dolayı sizlere ayrıca teşekkür ederim. Bu vesile ile bir kez daha Kadınlar Gününüzü kutlarım” dedi.

Başkan Üzülmez, konuşması sonunda tüm kadınlar adına Nazmiye Cücük hanımefendiye çiçek takdim etti. Kartepeli kadınlar da sunulan hizmetler, sağlanan imkanlar yanında bu anlamlı günde “Kadınlar Günü Özel Programı” ile kendilerine verdiği değeri gösteren Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817