KARTEPE BELEDİYESİ’NİN ENGELLİ HASSASİYETİ
 Belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam eden Başkan Hüseyin Üzülmez, Hamiye Uzun’un da yüzünü güldürdü. Belediye ekipleri, daha önce akülü sandalye verilen Uzun’un yollarını da sandalye kullanımına uygun hale getirmek için çalışma yaptı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İbrikdere Mahallesi 132. Sokak üzerinde oturan Uzun’un evinden yola çıkışını sağlamak için beton rampa yol yaptı. Hamiye Uzun, yol talebini karşılayarak yaşamını kolaylaştıran düzenlemesi başkan ve ekibine teşekkür etti.

Engelli vatandaşların her daim hizmetinde olmaya ve onların sorunlarını hızlı ve pratik bir şekilde çözmeye devam edeceklerini belirten Başkan Üzülmez, “Engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunların çözümü noktasında ekiplerimiz gereğini yapmaktadır. Sosyal belediyecilik konusunda örnek bir belediye olmak için çalışıyoruz. Çözüm odaklı yönetim modelimiz gereği hemşehrilerimizin memnuniyeti önceliğimizdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817