KARTEPE BELEDİYESİ'NİN KADIN AKTİVİTELERİ BİTMİYOR
 “Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları önemseyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in mahallelerde hizmete sunduğu kadın spor merkezleri büyük beğeni topluyor. Merkeze üye kadınlar farklı aktivitelerle farkındalık yaşatan Başkan Üzülmez’e sunduğu sosyal belediyecilik hizmetleri için teşekkür ediyorlar.

 

Sağlık gezileri çerçevesinde Ertuğrul Gazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri termal tesislerinde sunulan hizmetler arasında doktor balık tedavisini de yerinde deneme imkanı buldu. Şifalı sulardan yararlanan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri farklı aktivitelerle buluşmalarına aracılık eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817