KARTEPE BELEDİYESİ’NİNAHŞAP MALZEMESİ ALIM İŞİ İLE İLGİLİ İHALE SONLANDIRILDI
 Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ahşap malzemesialım işi ile ilgili ihale açık ihale usulü ile gerçekleşti. İhale, belediye toplantı salonunda 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 14.30’da yapıldı.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce talep edilen ahşap malzemesi alımı işi ile ilgili ihalesi için, 20.04.2015 tarih ve saat 14.30’daKartepe Belediyesi Toplantı Salonu’nda İhale Komisyonu Başkanı ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz başkanlığında toplanıldı.

İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanan ihaleye “1” istekli teklif vermiştir. İhaleye katılan istekli ve ihale komisyonu huzurunda teklif alınmış ve kontrol edilmiş, verilen teklif ile yaklaşık maliyet açıklanarak ayrıntılı olarak incelenmek üzere ihale komisyon başkanı tarafından 1. oturum sonlandırılmıştır.

Verilen teklif ile işin yaklaşık maliyeti:

İşin yaklaşık maliyeti 93.093,00 - TL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817