KARTEPE BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİ BİLİM VE TARİHLE YETİŞİYOR
 Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencilerinin ufkunu açmak amacıyla düzenlenen etkinlikler 2015-2016 eğitim öğretim yılında durmaksızın devam ediyor.

Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bilgi Evi sorumluları, üye çocukların tarihi eserleri ve geçmiş yüzyıllardaki yaşam ve sanata dair bilgi sahibi olmaları için müzeye bir ziyaret programı organize etti.

Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi’ndeki Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi ve İbrikdere Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi öğrencileri gruplar halinde İzmit’teki Arkeoloji ve Etnografya Müzesini gezdiler. Kartepe Bilgi Evi öğrencileri müzedeki tarihi eserler hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Müze görevlileri öğrencilerin merak ettikleri sorularını da yanıtlayarak, soru sorarak öğrenme hevesi taşıyan bir nesil yetiştiğini görmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817