KARTEPE BİLGİ EVİ ÖĞRENCİLERİNE BİSİKLET EĞİTİMİ
 Kartepe’deki ilkokul 5. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepelilerin hayatını kolaylaştırmak adına da yeni bisiklet yollarını ilçeye kazandırıyor.

Bisiklet kullanımın yaygınlaştığı ilçede Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencilerine bisiklet eğitimi verildi. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bilgi Evi Yetkilileri de Rahmiye Mahallesi İbn-i Sina Bilgi Evi üye çocuklarını İzmit’teki Bisiklet Eğitim Merkezi’ne götürdü.

Kartepe Bilgi Evi öğrencileri Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Hasan Sert Bisiklet Trafik Eğitim Pisti’nde teorik eğitim ardından uygulamalı olarak bisiklet kullanmayı öğrendiler. Eğitimler ardından sertifika sahibi olan öğrenciler farklı ve eğitici bir gün geçirmenin mutluluğu içinde özgüvenlerini güçlendirerek ilçelerine döndüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817