KARTEPE BİLGİ EVİ ÖĞRETMENLERİ OBEZİTE OKULU’NDA
 Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçedeki çocukların ve ailelerinin obezite ile ilgili yaşadığı tüm sorunlara destek olabilmek için bu konunun uzmanları ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bilgi Evi öğretmenleri de Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi’nde açılan “Çocukluk Çağı Obezite Okulu’ndaki seminere katıldı.

“Sağlıklı Beslen Hareket Et, Obeziteyi Yok Et” sloganıyla vatandaşlara eğitim verilen okuldaki seminere katılan eğitimcilere çocuklarda obezitenin nedenleri ve önlenmesine yönelik bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık sağlama konularında bilgiler aktarıldı. Seminerle obeziteye genel yaklaşım, obezitede çocuğa psiko-sosyal ve davranışsal yaklaşım, çocukluk çağında ve obezite durumunda beslenme, obezite ve egzersiz konuları da işlendi.

Kartepe Bilgi Evi öğretmenleri seminer sonunda sertifikalarını da Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Doç. Dr. Soner Şahin’in elinden aldılar. Bilgi Evi yetkilileri de eğitimcilerin obeziteye karşı bilinçlenmesinde verdiği destek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına başhekime teşekkür edip hediye takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817