banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe Çamçeşme Mesire Alanı

 Mesire alanı Ocak ayı sonuna kadar bitmesi planlanıyor. 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, vatandaşların piknik ve dinleme alanı olarak ücretsiz faydalanabilecekleri Kartepe Çamçeşme Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu. 21 dönüm alanda yapılan düzenlemelerin ay sonuna kadar bitmesi hedefleniyor.

21 DÖNÜM ALAN

Kartepe Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü’nden alınan tahsis ile birlikte Başkan Kocaman’ın talimatı ile Maşukiye dağ yolu kar bölgesinde 21 dönümlük alanda çalışmalar hızla devam ediyor. Mesire alanında 30 adet kamelya, banklar, mescit, piknik alanları, otopark, bebek bakım yeri, erkek – kadın ve engelli wcleri yer alacak. 

KAR KEYFİNE HAZIRLIK

Hızla devam eden çalışmaları yerinde imceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız, hayata geçirmek istediğimiz bir projeydi. Onay sürecinin tamamlanması sonrasında hemen çalışmalara başladık. Daha önce özel bir firma tarafından işletilen bu yer artık Kartepe Belediyesi Mesire Alanı olarak hizmet verecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751