banner2779
banner2752
banner2750

 Kartepe de  Aşureli Açılış


Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bir dizi temaslar için ilçede bulunan Ak
 Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan
 Kandaz, Ak Parti İl ve İlçe yöneticileri, Kartepe Belediye Başkan aday
 adayları ve muhtarlar  ile çevre düzenlemesi tamamlanan Emekevler Cami
 Bahçesi'nde sade bir tören düzenledi.Emekevler Cami çevre düzenlemeleri sonrası ortaya çıkan şık görüntü cami
 cemaatinin takdirini topladı. Tamamlanan cami çevre düzenlemesi için cami bahçesinde sade tören düzenlendi. Yapılan dualar ardından cemaate aşure ikram edildi.

İLYAS ŞEKER DE KATILDI
Törende hazır bulunan cami cemaati ve Emekevler Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan adına teşekkür konuşması yapan Cami Dernek Başkanı Mehmet Çelik, "Camimizin bu kadar kısa sürede bu kadar güzel hale gelmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kuran kursu derslikleri, kamelyaları, zemin düzenlemesi, çevre duvarı ve yeşil alan çalışmaları ile mahallemize yakışan bir çevre
 düzenlemesi gerçekleşti. Bunu sağlayan Kartepe Belediye Başkanımız Şükrü  Karabalık ve ekibine teşekkür ederim" dedi.Belediyelerin ve hayır severlerin katkıları ile güzelleşen camilerin ibadet  dışında kültür ve eğitim merkezi olarak kullanılmasının faydalı olacağını  düşündüğünü belirten İlyas Şeker, "Yapılan düzenlemeler hayırlı olsun"  dedi. Protokol daha sonra düzenleme yapılan alanı gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751