KARTEPE'DE FECİ KAZA;1 ÖLÜ..!

Kaza sonrası kazaya karışan ve plakası alınamayan kamyon olay yerinden hızla ayrıldı. Kazaya karışan otomobil ise çarpmanın etkisi ile takla atarak yol kenarına savruldu. Çevrede olayı görenler hemen polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde otomobil sürücüsü Murat Poyraz’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ise yaralı olarak olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevre hastanelere sevk edildi. Olay yerinden kaçan kamyon’un plaka tespiti ve yakalanması amacıyla çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden ve İstanbul’da ikamet ettiği öğrenilen Murat Poyraz, yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817