banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE DOĞA SPORLARI TURİZM ÇALIŞTAYINA TİTİZLİKLE HAZIRLANIYOR
 Kartepe’ye değer katan çalışmalar içerisinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin coğrafi yapısının avantajlarını da en etkili şekilde kullanmayı hedefliyor. Mevcut doğal yapısı ile pek çok spor branşının yapılabildiği Kartepe’de Dağ ve Göl Spor Turizmini canlandırmak adına 27-28 Nisan tarihleri arasında Kartepe Park Otel’de “Kartepe Belediyesi Doğa Sporları Turizm Çalıştayı” düzenlenecek.

Kartepe Belediyesi öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi, Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Genel Müdürlüğü, Federasyon Temsilcileri ve Federasyon İl Temsilcileri, dernekler, acenteler, bölgedeki ünlü spor adamları, yerel ve ulusal basın mensupları ve yazarların katılımı ile düzenlenecek çalıştayın hazırlıkları ile ilgili değerlendirme toplantıları da aralıksız sürüyor.

Çalıştay hazırlıklarının gözden geçirildiği değerlendirme toplantısı için Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Ay, Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Belediye Başkan Danışmanı ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı KOÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda biraraya geldi.

Toplantıda, ilçedeki dağ ve göl spor turizminin canlandırılması adına düzenlenecek çalıştayın verimli geçmesi için yapılacak çalışmalar ve sunumlar değerlendirildi. Başkan Üzülmez’in hassasiyet gösterdiği programın kusursuz geçmesi adına çalıştaya sayılı günler kala belediye yetkilileri hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751