banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

KARTEPE EML ŞAMPİYON
 Kartepe ilçesinde kurum personellerinin kaynaşması ve birbirlerini tanıma fırsatı bulması amacıyla düzenlenen Kartepe Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, centilmenlik ve neşe içinde geçen 32 maçlık maratona sahne oldu. 16 takımın mücadele ettiği turnuva finalinde Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü takımını yenen Kartepe EML ile Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Takımını yenen İlçe Sağlık Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Finalde rakibini 7-3 yenen Kartepe EML takımı şampiyon oldu.

 

Spor camiasının buluştuğu Kartepe Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni de final karşılaşması ardından Ataevler Spor Kompleksi’nde düzenlendi. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartepe Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Sabri Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Kocaeli Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, Kartepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan, Kartepe Belediye Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve spor severler hazır bulundu.

 

Turnuvada görev yapan hakemler adına final maçını yöneten Enes Kampara’ya plaketini Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır verdi. Turnuvada 19 gol ile Gol kralı olan Kartepe Belediyesi Karma Takımı oyuncusu Ali Yılmaz’a ödülünü meclis üyesi Şaban Akyıldız verdi. Turnuva üçüncüsü olan Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Takımı’na ödülünü Erol Arutan, Levent Atalı ve Mitat Ağa verdi. Turnuva ikincisi olan İlçe Sağlık Müdürlüğü Takımına kupasını Murat Sabri Çakır ve Harun Arslan verdi. Şampiyon Kartepe EML kupasını Murat Aydın, Murat Sabri Çakır ve Okul Müdürü Cevdet Ofluoğlu’nun elinden aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826