Kartepe Futbol Turnuvası'nda Formalar Dağıtıldı

 

Kartepe İlçesindeki mahalle ve köylerin kaynaşıp bütünleşmesini sağlamak amacıyla düzenlenen futbol turnuvasında mücadele edecek 80 takıma forma dağıtım töreni spor camiasını da bir araya getirdi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın ev sahipliği yaptığı Sporköy Tesisleri’ndeki törende Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar, Kartepe İlçe Müdürü Erol Arutan, İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Say, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Ali Hancı, Kartepeli muıhtarlar, tertip komitesi üyeleri ve mücadele edecek 80 takımın temsilcileri hazır bulundu. Tören Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı ile Kocaeli Halk Oyunları yarışmasında 3. olan Kartepe Belediyesi Artvin Yöresi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

 

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar, ikinci kez coşkusunda ortak olduğu bu turnuvayı önemsediğini belirterek, “Anne babaların spor yapmadığı bir ortamda, ağabeylerin spor yapmadığı bir ortamda çocuklarında spor yapacağına inanmıyorum. Onun için bu turnuvayı önemsiyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. Halkın spora yaklaşmasını sağlayacak turnuvada belediyenin malzeme desteğinde bulunmasından dolayı turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eden Çintimar, Belediye Başkanı Karabalık’a spor verdiği destek için ayrıca teşekkür etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, ilçe olduktan sonra ve onun öncesinde Kocaeli sınırlarının Büyükşehir statüsüne kavuşması ile bütün köyler ve semtlerin sporsal ve kültürel ihtiyaçların, insanın önemsendiği bütün hizmetlerin bire bir karşılandığını kaydetti. İnsan odaklı hizmeti benimseyen belediyelerin gençleri ve çocukları ihmal etmesinin mümkün olmadığını hatırlatan Başkan Karabalık, Kartepe Belediyesi olarak sporun her dalında çalışma yaptıklarını da kaydetti. Başkan Karabalık, “Bugün 80 takım 968 sporcunun bizzat spor yapacağı 3 ay sürecek büyük bir organizasyon ile insanların kaynaşmasını sağlayacağız. Centilmenlik içinde dostça kardeşçe bir spor aktivitesinin sağlanmasında katkısı olan başta Gençlik Hizmetleri Müdürümüz olmak üzere katılan takımlarımıza ve spor kulüplerimize destekleri için teşekkür ederim. Takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

 

Şampiyon olan takım oyuncularına birer Ipohe cep telefonu başta olmak üzere çeşitli ödüllerin verileceği turnuvada protokol konuşmaları ardından Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar ve protokolde yer alan yetkililer takımların formalarını teslim ettiler. Turnuvada açılış töreni şöhretler karşılaşma ile devam etti. Selçuk Öklü’nün hakemliğinde şöhretler karması karşılaşmasında yeşil takım, mavi takımı 3-2 yendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817