banner2779
banner2752
banner2750

 Kartepe Gençliğinin SKM Başkanı ‘’Muzaffer Çelik’’

Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam eden devam eden Ak Parti Kartepe gençliği Muzaffer Çelik’in önderliğinde yoğun çalışmalara hazırlanıyor.
Daha önce de yerel seçim tecrübesi olan,evli ve bir çocuk babası olan ÇELİK bölgede sözü geçen ve saygı gören ve gençler tarafından sevilen biri olarak tanınıyor.
’’ Tek derdimiz alnımızın ‘AK’ıyla yerel seçimlerden de galip çıkmak, bunun için gece gündüz  dur durak bilmeden çalışmaya hazırız.’’ diyen Muzaffer Çelik için ise Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete AYDIN ‘’Muzaffer Çelik ne istediğini bilen liderlik vasıfları yüksek tecrübeli bir kardeşimiz bu zorlu görevde muvaffak olacağına gönülden inanıyorum. Hedefimiz oylarımızın artması ve Ak Partiyi daha yükseklere taşımaktır.Gençler olarak bize büyük görev ve sorumluluk düşüyor.’’ dedi  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751