KARTEPE GENELİNDE TRAPEZ KANAL ÇALIŞMASI
 Kartepe Belediyesi ilçe genelinde alt yapı ve üst yapı konusunda devam eden çalışmalarını farklı bölgelerde aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aşırı yağışlarda yerleşim yerlerinde olası su taşkınlarının önüne geçmek ve üst yapının zarar görmemesi için ilçe genelinde trapez kanal çalışması başlattı.

Olası su taşkınlarının önlemi alınıyor

Fen İşleri Müdürlüğü Ketenciler ve Uzuntarla bölgeleri ardından Acısu bağlantı yollarında da “V Kanal” çalışması yapıyor. Ekipler 550 metre uzunluğunda Şehit Hakan İmamoğlu Caddesinde güzergahta 100 metreküp beton dökerek trapez kanal çalışmalarında sona yaklaştı.

Eğimli arazide yol üstünden akan yüzey sularını toplayarak dereye akışını verecek trapez kanal çalışmaları ile yağmur sularının artık yol üstünden akışı da engellenmiş oluyor. Görüntü kirliliğinin de önüne geçen trapez çalışması ilçenin diğer bölgelerinde de belirlenen iş programı çerçevesinde uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817