Kartepe Günleri’nde tanıtım töreni

Kartepe Günleri kapsamında hizmetleri halkla buluşturmaya devam eden Kartepe Belediyesi, güçlerine güç katmak adına hizmet filosuna kattığı 25 yeni aracın tanıtımı için bir tören düzenliyor.

 

Kartepe Belediyesi, ilçede yaşanan değişim ve gelişimi sağlamak adına yürüttüğü çalışmaları daha hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek içim araç parkurunu yeni ve modern araçlarla güçlendirmekte.

 

Kartepe Belediyesi, özellikle geçmiş dönemlerden kalan ve ekonomik ömrünü tamamlayan araçların önemli bir masraf tutan bakımlarından da kurtulmak adına araç filosunu 25 yeni araçla günümüz şartlarında hizmet edebilmek adına yeniledi. Damperli tırlar, cenaze nakil araçları, hasta nakil hizmetinde kullanılacak ambulans, kar küreme aracı, bobcat, loader, greyder, eskavatör gibi üç yıl içinde alınan araçların tanıtımları Kartepe Günleri kapsamında düzenlenecek.

 

Yeni alınan araçların tanıtımının yapılacağı tören 8 Ekim 2013 Salı günü saat 13.30’da Kartepe Belediyesi hizmet binası yanında otopark alanında düzenlenecek. Hizmete alınan yeni araçlarla güçlerine güç kattıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık , bu heyecana ortak olmak isteyen tüm vatandaşları törene beklediklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817