Kartepe İnsan Hakları Derneği Saçmaladı
Bizim Kocaeli Gazetesi'nin haberine göre, Kocaeli Kartepe İnsan Hakları Derneği Sabri Yalım Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında Karamürsel sahiline açılan 'Kadınlar Plajı'nı Tecavüzcü Coşkun ile savunurken, en güzel cevap ise yine vatandaştan geldi; "Sen normal plajda giren erkeklere ‘Tecavüzcü Coşkun` muamelesi yapamazsın!"
 
VATANDAŞ, "TECAVÜZCÜ COŞKUN DEĞİLİZ"
Her hafta yaptıkları birbirinden ilginç basın açıklamalarıyla kamuoyundan tepki toplayanKartepe İnsan Hakları Derneği yine enteresan bir basın açıklamasına daha imza attı. Kartepe İnsan Hakları Derneği Başkanı Ali Akbaş bu seferKaramürsel sahillerine açılan Kadınlar Plajı'nı savundu. Savunmasını da 'Tecavüzcü Coşkun' maskesi takmış bir dernek üyesinin canlandırmasıyla yapan dernek üyelerine tepki ise, kimliğini açıklamak istemeyen bir vatandaş tarafından geldi. Dernek üyelerinin plajda kadınların yanında denize girenlerin tecavüzcü Coşkun tiplemesiyle eleştirdiğini gören bir vatandaş kendisini tutamadı ve dernek başkanının yanına gelerek, "Kadınların yanında giren herkese ‘Tecavüzcü Coşkun` benzetmesi yapamazsınız" dedi ve dediği gibi hızla oradan uzaklaştı. 
 
HOLLANDA'DAN MUHABİR GELDİ
Hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşan dernek üyeleri oldukça şaşırırken, yaşanan bir süre duraksamanın ardından basın açıklamasına devam edildi. Dernek başkanı Ali Akbaş yaptığı açıklamada, "Kadınlar Plajı takdir ettik, ancak bazı basın kuruluşları tarafından linç edildik. Basının söylemleri faşizandır. Siz kendi yaşam tarzınızı insanlara dayatıyorsunuz. Bazı insanlar teşhircidir, kendi vücudunun başkaları tarafından seyredilmesinden zevk duyar. Bu onun özgür tercihidir. Bir toplumda kendisini teşhir etmeyi sevenler olduğu gibi, yabancı gözlerden hoşlanmayanlar da vardır. Bu da özgür bir tercihtir" dedi. Öte yandan RTL televizyonundan Silvia Suzanne Brens da basın açıklamasını takip etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817