banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe İstasyon Otopark Hızla İlerliyor

Kartepe İstasyon Mahallesi’nde ki trafik yoğunluğu ve buna bağlı yaşanan otopark sorununa çözüm bulunması için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla yapımına başlanan otoparkta beton serimine başlanıldı.

BETON SERİMİ YAPILDI

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’ın da yakından takip ettiği otopark yapımında belediye ekipleri gece-gündüz demeden saha zemin iyileştirme çalışmalarını yaptı. 2 bin metre kare alanda yapılan saha zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlanması birlikte beton serimine başlanıldı. Belediye ekipleri beton seriminde 250 metre küp, 6 ton çesan demir, 300 ton stabilize malzeme kullanıldı. Yapılan beton serim çalışmalarının hafta sonu tamamlanmasının ardından çizgilerinin çekilmesi planlanıyor.      

TRAFİK SORUNUYLA MÜCADELE

Otopark yapımını yakından takip eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İstasyon Mahallemiz yaya ve araç yoğunluğu bakımından oldukça hareketli bir mahallemizdir. Esnaflarımız ve hemşehrilerimizin istek ve talepleri sonrasında araç yoğunluğunun azalması için otopark yapımına başladık. Kısa sürede 150 araçlık otopark tamamlanarak hizmete sunulacaktır” açıklamasında bulundu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751