Kartepe Kurban Pazarı haftaya açılıyor

 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kartepe Belediyesi, kurban pazar alanında düzenleme çalışmalarını başlattı. Belediye ekipleri geçen yıl olduğu gibi Konak Mahallesi Sapanca Işıklar mevkiindeki eski Ulus Pazar Alanı’ndaki 15 dönümlük arazi üzerinde kurban satıcılarının ihtiyaçlarına karşılık verecek düzenlemeler çerçevesinde kurban satış yerinde seyyar tuvalet ve duş, içme ve kullanma suyu, aydınlatma çalışması yapacak. Kafetarya hizmeti ile otopark alanı da oluşturulacak Pazar yerinde çadırların 16 Eylül 2013 Pazartesi gününden itibaren kurulmasına izin verilecek.

 

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda bu yıl da ulaşım bakımından merkezi, geniş ve ferah bir alanda kurban pazarımızı hizmete sunmak için düzenlemeler başlatıldı. Belediyemize başvuruları alınacak kurban satıcılarına ihtiyaç duyacakları hizmetleri hazır hale getirerek düzenli bir yerleşim imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817