Kartepe Meclisi Ekim Toplantısı Yapıldı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın başkanlık ettiği Ekim ayı meclis toplantısı belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştir. 13 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısına meclis üyeleri Muharrem Genç ve Atilla Altınkaya dışında eksiksiz katılım sağlandı.

Kartepe Belediye Meclisi bir önceki tutanak özetinin okunup oylanması ardından gündem maddeleri üzerinde görüşmelerde bulundu. Gündem maddeleri arasında yer alan Plan ve Proje Müdürlüğü’nün çeşitli bölgelerdeki uygulama imar planı değişiklikleri ile ilgili imar komisyonu raporlarını tek tek görüşerek karar bağladı.

Gündemde yer alan teklif yazıları da görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havalesi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul gördü. Kartepe Belediye Meclisi Ekim Ayı birinci oturum ikinci birleşiminde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2013 Mali yılı bütçesi ve performans programını görüşmek üzere 17 Ekim 2012 tarihinde saat 16.00’da tekrar toplanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817