banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kartepe Merkez Park Camii yeni adıyla açılacak


Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi’nde yapılan ve şık bir görünüme kavuşan Kartepe Merkez Park Camii Dernek yönetimi caminin yeni adının yer aldığı tabelayı da astılar.

Görkemi ve ihtişamı ile büyüleyici bir görünüm sergileyen Kartepe Merkez Park Cami Dernek Başkanı Ali Sevimli, caminin en kısa sürede yeni adı ile tam kapasiteyle ibadete açacaklarını ifade etti. Eski adı Kartepe İstasyon Park Camii olan Kartepe Merkez Park Camii olarak değiştirilmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Sevimli, “İsim değişikliğinde bizlere destek olan başta Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Vali Yardımcısı Mustafa Ünlüsoy, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, il müftülüğü ve Kartepe Müftülüğü personeli, Kartepe Merkez Park Cami cemaatine teşekkür ederim” dedi.

Caminin inşaatından bu yana geçen süreçte ilk günden itibaren kendilerine destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a da teşekkür eden Sevimli, “Kartepe Merkez Park Camii 2300 kişilik kapasitesi ile kısa sürede eksikleri giderilerek açılışa hazır hale gelecek. Dimdik ihtişam içinde yükselen camimizin görsel güzelliğine katkı verecek çevre düzenlemelerinin tamamlanmasında belediye başkanlarımızın desteğini beklemekteyiz” dedi.

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826