KARTEPE MOTOKROSTA GERİ SAYIM BAŞLADI

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Doğa Sevenler ve Motor Sporları Derneği'nin iş birliğinde 31 Ağustos-1 Eylül 2013 tarihleri arasında Kartepe Eğreltidüzü Mesire Alanı'nda düzenlenecek Motokros Şenliği, motor tutkunlarını bir araya getirecek.
Kartepe'nin zirvesinde 1200 metre rakımlı Eğreltidüzü Mesire Alanı'nda ki Doğa Sporları Merkezi'nde beşinci kez düzenlenecek Motokros Şenliği çerçevesinde yapılacak Motorsiklet Yarışları 31 Ağustos 2013 cumartesi günü antrenman turları ile start alacak. Çeşitli yarışmaların yer alacağı program çerçevesinde çadırlar etrafında eğlenceler düzenleyecek dernek üyeleri havai fişek gösterileri ve kamp ateşi etrafında patates közlemesi de yapacak. 1 Eylül 2013 Pazar günü yarışmacıların kupaları ve para ödüllerini kazanmak için kıyasıya mücadeleye edeceği şenlikte ip çekme yarışı gibi değişik aktiviteler de düzenlenecek. Pek çok spor aktivitesine ev sahipliği yapan Kartepe Doğa Sporları Merkezi'nde ki şenlikte Minikler, Kartepeteam, MX1, MX2, Şampiyonlar ve Veteranlar olarak 6 kategoride yarışlar yapılacak. Yarışların yapılacağı pistin hazırlanmasında Motorkros Federasyonu’nun görevlilerinin talimatı ile çalışmalar yapılıyor. Kartepe'nin eşsiz doğa güzelliklerine sahip Eğreltidüzü Yaylası'ndaki şenliğe katılımın yüksek olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817