Kartepe şık bir camiye kavuştu

Kartepe Köseköy İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin katkıları ile inşaa edilen Kartepe Merkez Park Camii’nin görsel güzelliğine yaptığı düzenlemelerle katkı veren Kartepe Belediyesi camiyi şık bir görünüme kavuşturdu. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler perde duvar üzerine ferforje korkulukla çevrilen cami alanı zeminini de baskı beton yapılırken bordür ile güzergahlar belirlenmiş oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerde peyzaj düzenlemeleri yanında belediye marangozhane ekipleri tarafından yapılan şık banklar ile ibadete gelenler için oturma alanları oluşturuldu.

Görkemi ve ihtişamı ile büyüleyici bir görünüme bürünen Kartepe Merkez Park Camii, 31 Mayıs 2013 Cuma günü saat 11.00’de Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın da katılımı ile açılıyor. Camii Dernek Başkanı Ali Sevimli, “Kartepe Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemeleri için sayın başkanımıza çok teşekkür ederiz. Şık bir görümüne kavuşan camimizi cuma günü halkımızın katılımları ile açacağız. Açılış heyecanımıza herkesi ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817