banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe Suadiye Kavşağı Çok Güzel Oldu

Ulaşımda şehre birçok önemli eser kazandırarak vatandaşların seyahat kalitesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kavşak ve yol kenarlarındaki yeşil alanların bakımını da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kartepe Suadiye Kavşağı’nda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından form budaması yapıldı.

PİRAMİDAL VE KONİK ŞEKİLLER

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Suadiye Kavşağı’nın daha bakımlı ve görsel açıdan güzel olması için Büyükşehir ekipleri bakım çalışması gerçekleştirdi. Kavşakta bulunan Gold Rider, Leylandi ve Mavi Servi türlerindeki ağaçlarda form budaması yapıldı. Budama ile ağaçlara piramidal ve konik şekiller verildi.

DAHA GÜZEL BİR ÇEVRE İÇİN

Büyükşehir Belediyesi ekipleri form budaması gibi çalışmaları görsel açıdan daha zengin bir çevrenin oluşması ve ağaçların yaşam sağlığı için gerçekleştiriyor. Budama çalışmalarının yapıldığı yerlerde aynı zamanda çevre temizliği ve diğer bakımlar da yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751