KARTEPE SUKAY PARK TESİSLERİ İÇİN EN YÜKSEK 16 BİN TL
 Kartepe Belediye Encümeni Kiralama İhalesi Yaptı

Kartepe Belediye Encümeni Zafer Arat başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Kartepe Belediyesine ait Kablolu Su Kayağı ve Tesisi İşletmeciliğinin kiralama ihalesini kapalı teklif usulüyle gerçekleştirdi.

Kartepe ilçesi Uzuntarla Mahallesi Seka Kamp Caddesi No:86 adresinde Uzuntarla 164 ada 4 nolu parsel üzerinde bulunan Kablolu Su kayağı ve Tesisi (Kafe, Restaurant) İşletmeciliği Kartepe Belediyesi Encümeni’nce 5 yıl süre ile kiralama ihalesine Remzi Süleyman, Metin Tanta, Bilal Pir, Genç Turizm Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti., Kartopu Temz. Hrdv. Gıda Kırtasiye Peyzaj ve İnş. Tah. Tic. Ltd. Şti. teklif verdi.

Tahmini bedeli aylık 7500 TL olan kapalı teklif usulü ihalede katılımcılardan Remzi Süleyman 16.001 TL teklif ile en yüksek rakamı verdi. Metin Tanta 14.500 TL, Genç Turizm 14.290 TL, Kartopu Ticaret 8.600 TL ve Bilal Pir 8.100 TL teklifte bulundu. Encümen, tekliflerin alınması ardından ihalenin onaylaması için başkanlık makamına sunulması kararını alarak toplantıyı sona erdirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817