Kartepe Turizm Rehberi Ve Haritası Hazır

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Kartepe’nin turizm alanında ki tanıtımına bir halka daha eklendi. Kartepe’de turizmin gelişmesi noktasında bir çok projeye odaklanan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Kartepe Turizm Haritası” ve “Kartepe Turizm Rehberi”nin ilçenin turizmine büyük katkı vereceğini açıkladı.

TURİZM HARİTASI

Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile hazırlanan Kartepe Turizm Haritası’nda Kartepe’ye nasıl ulaşacağınız, binicilik, motocross, atv, foto safari, olta balıkçılığı, yamaç paraşütü, su sporları, kış sporları, baraj, göl-gölet, dere, dağ, vadi, yayla, şelale, kanyon, otel, tabiat parkı, anıt, belediye, kaymakamlık, ayva, kiraz ve armut bahçeleri, Tescilli Eserlerden; Çuha Fabrikası, Gar Binası, mezarlık, Su Değirmeni, su kuyusu, Tümülüs, çeşme, çınar ağacı ve cami yerleri işaretleriyle birlikte gösteriliyor.

TURİSTİN EL KİTABI

Kartepe Turizm Rehberi’nde ise Kartepe’nin Konumu ve Tarihi, Kartepe’nin Coğrafi Konumu, Adım Adım Kartepe, Tarihi Eserler, Aktiviteler, Kartepe’de Yemek, Yaylalar, Ne-Nerede-Nasıl?, Çiçekçilik, Etkinlikler, Turizm Tesisleri, Telefon Numaraları ve Fotoğraflar yer alıyor. 60 sayfadan oluşan Turizm Rehberi de sayfaları keyifle ve dikkatle çevrilen bir turist el kitabı olarak büyük beğeni topladı.

Kartepe Belediyesi Turizm Birim Sorumlusu, “Yeni yayınlarımız Kartepemize yakışacak ve turistlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlandı. Yayınlarımızın tüm otellere, turistik tesis ve işletmelere insanların sıklıkla ziyaret ettiği kamu kurum ve sanayi kuruluşlarına, muhtarlıklarımıza dağıtımlarını yapmakla birlikte, www.kartepe.bel.tr adresli web sitemizde de dijital hallerini yayınlayarak genel erişime açtık.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817