KARTEPE, YILMAZ'I BAĞIRINA BASTI
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz Kartepe'de ziyaretlerde bulundu.

7 Haziran seçimlerine yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden devam eden Mehmet Akif Yılmaz, Kartepe'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret eden Yılmaz ardından Suadiye'ye geçti pazarcı esnafını gezerek sorunlarını dinleyen Yılmaz'ı pazarcı esnafı samimi bir şekilde karşıladı. Pazarcı esnafının ardından Suadiye esnafını tek tek ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz'a esnaflar başarılar diledi. Suadiye'nin ardından Köseköy İstasyon mahallesine geçen Mehmet Akif Yılmaz burada da esnafları ziyaret ederek hayır dualarını aldı. İstasyon mahallesinde de sıcak bir şekilde karşılanan Yılmaz'a vatandaşların ilgisi de büyüktü. Mehmet Akif Yılmaz İstasyon Mahallesi ve Dumlupınar mahallesinde Umre ziyaretinden yeni dönen vatandaşları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

SEMERKAND İLE BİTİRDİ

Kartepe esnafını tek tek gezen Mehmet Akif Yılmaz Kartepe'de son olarak Semerkand Kartepe şubesini ziyaret etti. Semerkand Kartepe şubesi yönetimi Mehmet Akif Yılmaz'ı samimi bir şekilde karşılayarak "Çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun yükünüz ağır" dedi. Mehmet Akif Yılmaz'da Semerkand Kartepe şubesine teşekkür ederek şunları söyledi; "Siyasi sahnede milletin emanetini üstlendik, dua edin Rabbim bu yükü hakkıyla kaldırabilmeyi nasip eylesin. Bugün Kartepe'de çok güzel insanlarla buluştuk dualarını aldık. Kartepemiz bizim için çok önemli. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte Kartepe'mize, Kocaelimize ve Türkiye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin eski karanlık günlerine dönmesine müsade etmeyeceğiz" ded
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817