KARTEPE ZABITASI İHTİSASLAŞTI
  

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, zabıta personeli ile yaptığı aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan Üzülmez’in yönetim modeli çerçevesinde halkın mutluluğu ve huzuru için çalıştıklarını belirten Çelik, “Sevgi, saygı ve dürüstlük ilkesinde çalışmaya devam ederek vatandaşların esenliğini sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

17 maddelik gündem çerçevesinde personeline meclis kararı ile değişen Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkında bilgiler de verildi. Değişiklikle Zabıta Müdürlüğü bünyesinde yeni birimler oluşturulduğunu belirten Çelik, “Zabıta Müdürlüğü olarak Denetim Amirliği, Alo Şikayet Zabıta Amirliği, Pazar Denetim Amirliği, Devriye Ekipler Amirliği, Trafik ve Ulaştırma Amirliği, İdari, Yazı İşleri Strateji Planlama Amirliği, Çevre, Yapı Kontrol, Sokak Hayvanları Kontrol ve Denetim Ekipleri ve Gece Vardiya Ekibi olmak üzere yeni oluşturulan birimlerle ilçemiz genelinde daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için ihtisaslaşma yoluna gittik” dedi.

 

Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personelin görüş ve önerilerini de dinleyen Çelik, “Sorumluluklarınızın bilincinde çalıştığınızı bilen bizler; sevgi, saygı ve dürüstlük ilkesinde çalışan sizler vatandaşların esenliği için görev yaptığınızı unutmayın” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817