KARTEPE ZABITASI’NDAN GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE SON
Kartepelilerin huzurlu ve sakin bir ramazan geçirmesi için belediye ekipleri de üzerlerine düşen görevleri yerine getiriyor. İlçede vatandaşları rahatsız edecek şekilde anons yaparak çalışan iş kollarındaki kişilere karşı Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler saha da çalışma yaptı.

 

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının rehaveti ve ramazanın maneviyatıyla hafta sonları evlerinde dinlenen vatandaşların huzurunu sağlamak adına ilçede anonsla çalışan iş kollarındaki kişilere karşı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Özellikle ilçe dışından Kartepe’ye hurda toplamak için gelen ve megafonla anons yaparak çalışan hurdacılara karşı ekiplerimiz mücadele başlattı. Zabıta ekiplerimiz mahalle ve sokak aralarında megafonla anons yaparak çevreyi rahatsız edecek şekilde çalışan seyyar esnafa yönelik 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 37 ve 38. maddelerine göre ceza uygularken anons cihazlarını da söktürdü” dedi.

 

Zabıta Müdürü Çelik, vatandaşların anonsla seyyar satış yapan satıcılarla ilgili şikâyetlerini 373 60 60 Zabıta Müdürlüğü ve belediyemizin 444 33 73 numaralı telefonlarına ilete bileceklerini ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817