KARTEPE ZABITASI’NDAN İNSANİ YARDIM ELİ
 Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gece vardiyasında kimsesiz bir vatandaşın D-100 karayolu üzerinde yaya olarak yürüdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Ekonomik durumu olmadığı için memleketine yürüyerek gitmeyi düşündüğünü ifade eden Sedat Aslan adlı 39 yaşındaki kimsesiz vatandaşı yoldan alan ekipler müdürlüğe götürdü.

Ekipler, yolda buldukları ihtiyaç ve düşkün olduğu gözlemledikleri vatandaşı sabaha kadar misafir ettiler. Zabıta ekipleri sabah karnını doyurdukları kimsesiz vatandaşı Kartepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Gönül Bağı Mağazası’nda da giydirdi. Ekipler, Aslan’ın memleketine güvenli şekilde gitmesi için otobüs biletini de alıp yolcu etti.

Zabıta Müdürü Selman Çelik, soğuk ve yağışlı kış günlerinde hava muhalefetinden kaynaklanabilecek mağduriyeti gidermeye yönelik çalışmalarda belediye ekiplerine destek verdiklerini belirtti. Çelik, “Ekiplerimiz, bu tür havalarda Kartepeli vatandaşımızın mağdur olmaması için 24 saat aralıksız hizmet veriyor. Bu çalışmamız sırasında arkadaşlarımız yolda kalmış bir vatandaşa da yardım elini uzattı. İnsani düşünce ile gerçekleşen bu tutumu için görevli arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817