Kartepe Zabıtasından velileri memnun eden hizmet
 Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü okul önlerinde trafik zabıtası çalışması başlattı. Okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde yaya geçitlerinde öğrenci güvenliğini sağlayan zabıta ekipleri velilerin de takdirini kazandı.

 

Can ve mal güvenliği açısından ilçedeki trafik akışının yoğun olduğu caddelerde okul giriş ve çıkışlarında öğrencilerin güvenli geçişini sağlamak amacıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, trafik zabıta ekiplerini görevlendirdi. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde ulaşım güvenliğini sağlamak için okul önlerinde görev alan zabıta ekipleri öğrenci ve yayaların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için trafiği yönlendiriyor.

 

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, okul önlerinde giriş ve çıkış saatleri öncesinde trafik akışını engelleyecek araç parklarına da izin vermediklerini belirterek, “Eğitim kurumlarının bulunduğu ana caddelerde olası kazaların önüne geçmek adına gerekli trafik tedbirlerini trafik zabıtamız aracılığıyla aldık. Araç sürücülerinden de okul güzergahlarında trafik işaret ve işaretçilerine uyarak destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Müdür Çelik, özellikle ilköğretim okulu önlerinde görev alan Kartepe Belediyesi Trafik Zabıta Ekiplerinin verdiği hizmetin velileri de mutlu ettiğini belirtti. Veliler de, çocuklarının güvenli bir şekilde giriş ve çıkışlarından bugüne kadar duydukları endişenin giderilmesinden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e sunduğu bu hizmet için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817