KARTEPE’DE 16 KİLOMETRE İMAR YOLU AÇILIYOR
 “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla Kartepe’ye farklı bir yönetim anlayışı kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçeyi gerçek bir cazibe merkezine dönüştürecek Kent Merkezi Projesini yakından takip ediyor. Geleceğin Kartepesini oluşturacak çalışmalara destek verecek Kent Merkezi Projesi’nde çalışmalar ivme kazandı. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Hükümet Konağı inşaatı son aşamaya geldi. Haziran ayında bitecek Kaymakamlık binası yanı sıra Kartepe Belediyesi Hizmet Binası da ihale aşamasına geldi.

Kartepe Kent Merkezi Projesi Hız Kazandı

Projenin uygulaması sorunsuz ilerlerken belediye ekipleri de ulaşım ağını rahatlatacak çalışmalara başladı. Kartepe ilçesi Kent Merkezi Projesi kapsamında şuyulandırması tamamlanan ana arter güzergahlar Koaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile koordineli şekilde gerçekleştiriliyor. Ekipler, genişlikleri yer yer 7 ile 30 metre arasında değişen 16 kilometre uzunluğunda yeni imar yolunu ilçeye kazandırmaya başladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kent Merkezi Projesi kapsamında 55670 metrekarelik alanda meydan çevresindeki kamu alanları, belediye hizmet binası, hükümet konağı, kültürel tesis, dini tesisi ve otopark alanları çalışmalarının hız kazandığını belirtti. Kartepe’de kentsel gelişime katkı vermeye devam ettiklerini belirten Başkan Üzülmez, “İlçemize çok büyük bir kent merkezi kazandırma hedefinde yolumuza emin adımlarla devam ediyor, heyecanla ve zevkle çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817