Kartepe’de 4500 aileye yardım kolisi ulaştırıldı

Kartepe Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde muhtarlarla birlikte belirledikleri ihtiyaç sahibi 3500 aileye yapacağı kuru gıda yardımının dağıtımını ilçe genelinde devam ettiriyor. Suadiye Kültür Merkezi’nde muhafaza edilen gıda malzemeleri kolilenerek adreslere teslim ediliyor. Gıda kolisi; 2 kilo pirinç,  5 kilo un, 3 kilo toz şeker, 2 adet margarin, 1 paket tuz, 1 kalıp peynir, 1 kilo zeytin, dörtlü bir paket sabun, 2 litre yağ, birer kilo kırmızı mercimek ve kuru fasülye, 1kilo salça, bir paket çay ve 4 paket makarna olmak üzere 14 adet malzemeden oluşuyor.

Kartepe Belediyesi’nin yardımlarından alan vatandaşlar, Başkan Şükrü Karabalık’a uygulaması için şükranlarını iletirken, kendilerini mağdur etmeden yardımları ulaştırdığı içinde ayrıca teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817