banner2779
banner2752
banner2750

KARTEPE’DE 55 DAVULCU GÖREV YAPACAK
 Geçmişten günümüze gelen geleneklerimizden biri olan ramazan davulcuları Kartepe ilçesinde zabıta müdürlüğü ve mahalle muhtarlığı iş birliğinde belirlendi. Ramazanda davul çalacak 55 davulcu zabıta müdürlüğünden temin ettikleri yaka kartları ile ilçede belirlenen bölgelerde görev yapacak.

 

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, muhtarlardan gelen isimler üzerinde yaptıkları tespit sonrası belirlenen 55 davulcuya uyması gereken kuralları ve genel bilgileri tek tek aktardı. Davulculardan vatandaşların huzurunu kaçırmayacak şekilde görev yapmalarını ve kılık kıyafetlerine dikkat etmeleri gerektiğini belirten Müdür Çelik, yaka kartlarını da yakalarında bulundurmalarını istedi.  İftar ve sahurlarda 32 mahallede davul çalacak davulcular bilgilendirme sonrası yaka kartlarını alarak görev yapacakları mahallelere dağıldılar.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Halkımızın huzurlu bir ramazan geçirmesi için belediye olarak göreve hazırız. Ekiplerimiz ramazan ayı boyunca denetimlerini aralıksız devam ettirirken tüm birimlerimiz ay boyunca görevlerini hassas şekilde sürdürecek. Vatandaşlarımız her hangi bir olumsuzlukla karşılaştıklarında 444 33 73 nolu çağrı merkezimize veya 373 60 60 nolu zabıta müdürlüğü telefonları ile sorunlarına çözüm bulabilecekler. Tüm halkımıza şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751