Kartepede Amatör Spor Kuluplerine 45 Bin TL Yardım

Amatör Spor Kulüpleri’nin ve gençlerin spor olanaklarını geliştirmek üzere tesisten saha yapımına, malzeme ve ekipmandan araç tahsisine kadar her alanda amatör kulüplerin yanında yer alan Kartepe Belediyesi, kulüplere 45 bin TL’lik spor malzemesi yardımını Kartepe Sukay Park’ta düzenlenen törenle dağıttı.

Amatör kulüplerin yoğun ilgi gösterdiği törene, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Ali hancı, Kartepe Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Arutan, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Kartepe belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. 15 kulüp için hazırlanan 3’er bin TL’lik yardım malzemeleri amatör kulüp başkanlarına teslim edildi.

Başkan Karabalık: “Spor yap sağlıklı yaşa”

Sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için sporun önemine değinen Başkan Karabalık, “ Kendini topluma adamış sağlıklı yaşam tarzını benimsemiş sadece bedensel sağlığı değil, hem ruh sağlığı hem de bir dostluk kardeşlik bağı geliştirmek için spor faaliyetleri son derece önemlidir. Sağlıklı yaşamı geliştirecek dostluğu huzuru sağlayacak en önemli etkinlik spordur spor eğitimidir. Bu kapsamda belediye olarak bünyemizde çalışan 11 tane spor hocamız var. Yaz Sporları kapsamında 10 branşta 18 eğitmen  ile 1600’ün üzerinde öğrencimize spor eğitimi veriyoruz. Birçok ilçede bir tane dahi yokken biz 8 spor sahası 17 mini futbol sahasını ile sportif faaliyetler adına önemli bir hizmet sağlamış bulunuyoruz. Çocuklarımıza gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak için spor eğitimini önemsiyoruz ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, kulüplere sağlanan desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından kulüplere yardım malzemeleri dağıtıldı. Kartepe İlçesi’nde ki Arslambey Belediye spor, Kartepe Belediye Spor, Sarımeşespor, Şirinsulhiyespor, Eşmespor, Arslanbey Organize Sanayispor, Maşukiyespor, Derbentspor, Nusretiyespor, Acısuspor, Uzunçiftlikspor, kulüplerinin malzeme ihtiyaçları karşılanmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817