Kartepe’de asfalt çalışmaları durmuyor


Güzel havaları fırsat bilen Kartepe Belediyesi, üst yapı iyileştirmeleri kapsamında asfaltlama çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda asfalt serimi yapan ekipler Hacı Mustafa Mahallesi Serincan Caddesi üzerinde de yol düzenleme çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 350 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki Serincan Caddesi üzerinde güzergaha 450 ton asfalt serdi.

Köseköy Erkek Kuran Kursu’nun da bulunduğu güzergahta asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Yol medeniyettir. Yollar bir kentin can damarıdır. Marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Kartepe’de fiziki koşullar iyileştirilmekte. Kış aylarında olmamıza rağmen de güzel havaları en iyi şekilde değerlendirerek bir günümüzü boş geçirmiyoruz. Yol iyileştirme çalışmalarını hız kesmeden havaların elverdiği ölçüde sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817