banner2779
banner2752
banner2750

Kartepe’de Asırlık Çınarlara Aşı Yapılıyor

 

 

Acil kullanım onayı gelmesiyle birlikte aşı uygulaması Kartepe’de İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği öncelikle gruplara göre uygulanmaya başladı. Belirlenen takvim uyarınca Kartepe’nin çınarları evlerinde aşılanıyor. Aşılamak için evlere gelen ekipler önce Covid-19 hakkında bilgi verirken, aşı sonrasında oluşabilecek durumlar hakkında da uyarı ve bilgilendirmelerde bulunuyor.

KARTEPE BELEDİYESİ HEP DESTEK

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerine eşlik eden Kartepe Belediyesi Alo Sağlık Kulübü birimi de her zamanki gibi sosyal ve manevi destek için asırlık çınarları yalnız bırakmadı. Köseköy Mahallesi’nde ikamet eden Kadriye Demir (93)  oğlu Ahmet Demir (65), Emine Aydınlı (99) ve Emekevler Mahallesi Sebile Altınkaya (90) aşıları ekipler tarafından evlerinde yapıldı. Aşı olan Kartepe’nin çınarları herkese teşekkür ettiler.

TEDBİRLERDE GEVŞEMEMELİYİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 aşılama çalışmaları ile bu salgından kurtulma süremiz başlamıştır. Mart ayından bu yana da çok ciddi bir mücadele verdik. Belirlenen takvime göre aşılama çalışmaları devam ediyor. Bizlerde bütün imkanlarımızla sürece destek olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751