banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Kartepe’de Ayın Personelleri Ödüllendirildi

Kartepe Belediyesi personeli arasında düzenlenen ayın personelleri ödülüne Eylül ayında Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisi çalışanı Gürcan Demirci ile Ekim ayında Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı İlhan Çelik seçildi. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, tarafından ödüllendirilen Demirci ve Çelik’in ayın personeli ilan edildiği törende Başkan Yardımcıları Bali Holat ve Mehmet Filiz, Fen İşleri Müdürü İsmail Er, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz, Zabıta Müdürü Selman Çelik de hazır bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü'nde inşaat teknikeri olarak çalışan İlhan Çelik ile Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Gelir Servisi’nde çalışan Gürcan Demirci, görevleri sırasında mesai mefrumu gözetmeden çalışarak görevlerini başarıyla yaptıkları için altın ile ödüle layık görüldüler.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, personel arasında uygulanan bu sistemin çok olumlu olduğuna dikkat çekti. Birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artırdığını belirten Başkan Karabalık, “Herkes işine daha bir istekle sarılarak başarılı çalışmalar sergilenmekte. Bu da halkımıza hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasında önemli bir faktör. Çalışanlarımızın bu istekli ve azimli çalışmalarını takdirle izlemekteyim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826