Kartepe’de Bahçeler Çiçek Açacak

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesindeki  projeleri arasında yer alan “Kartepe’de her bahçe çiçek açacak” sloganıyla planlanan Güzel Bahçe  projesinin ilk adımı atıldı. Yeşiliyle, doğal güzellikleri ile marka haline gelen Kartepe ilçesindeki görsel zenginliğin ve yaratıcılığın desteklenmesi  için hayata geçirilen projede  Benim bahçem çok güzel diyen Kartepeliler  04 Haziran 2021 Cuma gününe kadar katılım sağlayabilirler. 

EN GÜZEL BAHÇE BENİM BAHÇEM

Kartepenin doğal güzellikleri arasında bulunan bahçelerin düzenlenmesi, çeşitli bitkilerle süslenmesi ve yaratıcı fikirlerin desteklenmesi amacıyla projeye start verildi. Benim bahçem çok güzel diyenler,bahçelerinin fotoğraflarını çekerek belediyenin 0 549 373 60 14 numaralı whatsapp veya Bip hattından 04 Haziran 2021 Cuma gününe kadar gönderebilirler. 

HER BAHÇE ÇİÇEK AÇACAK

Bunun bir yarışma olmadığını, bireysel bahçe bakımlarını özendirici bir destek projesi olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı M. Mustafa Kocaman, “Amacımız kendi imkanlarıyla, amatörce bahçelerini ekip, biçen, güzelleştirmek için çabalayan hemşehrilerimizi desteklemek, motive etmek ve katkı sağlamak. Herkesin kendi bahçesine emek harcaması Kartepe’nin güzelliğine güzellik katacaktır. Bahçesinin güzelliğine güvenen veya daha da güzelleştirmek isteyen hemşehrilerim süre sonuna kadar fotoğraflarını bize ulaştırsınlar.  Başvuran her hemşehrimize ayrım yapmaksızın, bahçelerini daha da güzelleştirebilecekleri  mevsimlik, saksılı Çalı, yayılıcı ve meyve kategorisinde toplam 19 kalem bitki ve fide paketi hediye edeceğiz. Bahçe bitkileri desteğinden faydalanmak isteyen hemşehrilerimin 04 Haziran 2021 Cuma gününe kadar fotoğraflarını ulaştırmaları yeterlidir” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817