Kartepe’de Başkanlar Empatiyi Dinledi

Siyasetçinin iletişimi için gerekli argümanların anlatıldığı “siyasetçinin İletişimi” konulu seminerde empati konuşuldu. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği seminere konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, program sonunda sunum yapan Ahmet Erdem Güler’e verdiği bilgiler için teşekkür ederken konuşmacıya çiçek takdim etti.

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı, teşkilat eğitimleri ile yaklaşan seçimler öncesi partinin her kademesinde siyasetin daha doğru ve bilinçli yapılabilmesi adına eksiklerini görmek ve teşkilat mensuplarının kaynaşma, birlik ve beraberliğini pekiştirmeye yönelik organizasyonlarını aralıksız devam ettiriyor. Önceki akşam da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Plus Level Gelişim Akademileri Kartepe Merkezi sahiplerinden Ahmet Erdem Güler, Kartepelilere “Siyasetçimin İletişi” konusunda seminer verdi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kocaman il yöneticileri, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve ilçe yöneticileri, ana kademe yöneticileri, mahalle başkanları ve yardımcıları teşkilat eğitiminde yerlerini aldılar.

Seminerde konuşmacı Güler, Kartepelilere daha başarılı siyaset yapabilmeleri adına sevgi, önyargı, empati gibi iletişim konularında bilgiler aktardı. Katılımcılara siyasetçilerin iletişimi için gerekli argümanları sinevizyon gösterimi destekli sunumla eğlenceli şekilde aktaran Güler, empati üzerinde durdu. Güler, “Empati, insanın kendisini karşısındaki kişinin yerine koyarak onun duygu ve düşüncelerini doğru olarak algılamasıdır. Yaratılıştan bu yana var olan empati duygusunu insanlarımız günümüzde kullanamadığı veya yanlış kullandığı için birbirini anlamakta zorlanıyor. Bu noktada empati çok önemli. İnsanların bir birini anlamasının en önemli yollarından birisi empati kurmaktır” dedi.

Eğitime ve kişisel gelişime önem veren partimizin etkinliğine katılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, konuşmacıya verdiği bilgiler için teşekkür etti. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz konuşmacıya teşekkür çiçeği ve plaketi takdim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817