Kartepe’de bayramlaşma 2. Gün
 Kartepe’de bayramlaşma 2. Gün

 

Kartepelilerin kurban bayramını huzurlu ve rahat geçirmesi için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, tüm hemşehrilerini bayramın 2. Günü saat 11.00’de Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kent Bayramlaşması’na davet etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bayram mesajında, “Bayramlar bizi biz yapan, bir araya getiren, kavuşturan, birleştiren günlerdir. Bayram günlerinde akrabalık bağlarımız kuvvetlenmekte, komşuluk ilişkilerimiz yenilenmekte ve toplumsal hayatımız canlılık kazanmaktadır. Birlik beraberlik, sevgi, dayanışma ve kaynaşma hislerimiz bugünlerde en yoğun bir biçimde yaşanmakta, millet olma ve aidiyet duygularımız güçlenmektedir. Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının pekiştiği dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeşliğe, hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor, hep bir arada huzurlu nice bayramlar geçirmeyi yüce Allah’tan temenni ederim ” dedi.

 

Bayram öncesinde de hazırlıklarını tamamlayan Kartepe Belediyesi, vatandaşların bayram süresince dilek ve sıkıntıları için, 24 saat görev yapan Belediye Zabıta Müdürlüğü’nün 444 33 73, 373 60 60 ve 316 68 60 nolu telefonlarına başvuru yapabilecekler. Arife günü kabristanlık ziyaretinde bulunacak vatandaşlara gülsuyu ve lokum ikramında bulunacak. Camilerde bayram namazı öncesi temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler yollarda yıkama ve süpürme işlemlerini de tamamladı. Bayram boyunca sakatat toplama ekipleri mesai saatleri içinde görev yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817