Kartepe’de Gençlik Haftası Bisiklet Yarışları Yapıldı

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki kayıtlar ardından Kartepe Belediyesi yanındaki parkurda lise, ortaokul ve ilkokullar arası kız ve erkek öğrenciler kategorilerinde dereceye girmek için çaba gösterdiler. Yarışlar öncesi kayıt yaptıran öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, spor yapmanın önemine dikkat çekti.

Yapılan yarışlar ardından Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir, THK Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman ve okul müdürleri ve öğretmenler dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdiler.

Liseler kızlarda Suadiye Yıldız Entegre Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Halime Öztürk birinci, Meltem Kolay ikinci, Serap Gülkay üçüncü ve Öznur Çelik dördüncü oldu. Liseler erkeklerde Yıldız Entegre T.M.L.’nden Emirhan Memiş, Yıldız Entegre T.M.L.’nden Melih Kaynar, Fevziye Tezcan E.M.L.’nden Nurdoğan Kuzu, Fevziye Tezcan E.M.L.’nden Adem Alakoca ve Yıldız Entegre T.M.L.’nden Gökhan Ertürk dereye girdi.

7. ve 8. Sınıf kızlarda Osmangazi O.O.’ndan Sena Başar, Halise Türkkan O.O.’ndan Şevval Alar, 17 Ağustos O.O.’ndan Oya Gülbiçen, Halise Türkkan O.O.’ndan Dilanur Gündüz ve Osmangazi O.O.’ndan Aleyna Aydın dereceye girdi. 7. ve 8. Sınıf erkeklerde Osmangazi O.O.’ndan Batuhan Altun, Hacı Halim Karslı O.O.’ndan Ertuğrul Yerlitürk, Rahmiye O.O.’ndan Kadir Topaloğlu, Halise Türkkan O.O.’ndan Onur Kuş ve Osmangazi O.O.’ndan Furkan Uzuner dereceye girdi.

5. ve 6. Sınıf kızlarda 17 Ağustos O.O.’ndan Melda Çuvalcı, Halise Türkkan O.O.’ndan Sümeyye Torun, Halise Türkkan O.O.’ndan Zeynep Sude Doğan, 17 Ağustos O.O.’ndan Zehra Çiçek ve Halise Türkkan O.O.’ndan Elif Salhan dereceye girdi. 5. ve 6. Sınıflar erkeklerde 17 Ağustos O.O.’ndan Barış Karabulut, Hacı Halim Karslı O.O.’ndan Bedirhan Şişman, Pakmaya Muzaffer İncekara O.O.’ndan Barış Sert ve Pakmaya Muzaffer İncekara O.O.’ndan Mehmet Emin Bektaş dereceye girdi.

Yarışlara katılan 204 öğrenci arasında yapılan kura çekilişi ile Kartepe Belediyesi’nin hediyeleri olan bisikletleri Metehan Güneş, Altan Zorlu ve Koray Yıldız, MP3 çalarları Enes Buhara, Yavuz Kaan Karaçoban ve Tuna Öztürk, Saatleri Bahtiyar Ayvaz, Yiğithan Erdem, Muhammet Necati Güler, Muhammet Özdemir, Emirhan Atmaca, Çağatay Demirel ve Efkan Ağzıdeli kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817