Kartepe’de Hayvan Dostlarımız Aç Kalmayacak

Kartepe Belediyesi’nin ilçedeki sokak hayvanlarının soğuk ve yağışlı havalarda beslenme sorunu yaşamaması için yaptığı çalışmalara bir destek de Kocaeli Barosu’ndan geldi. Kocaeli Barosu’nun hediyesi olan, sokak hayvanları için yaptırılan özel mamamatikler Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, “Can dostlarımız aç kalmasın” diyerek teslim alındı.

TESLİM EDİLDİ

Kocaeli Barosu tarafından sokak hayvanları için yaptırılan mamamatikler, Kartepe ilçesindeki muhtelif yerlere monte edilmek üzere Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

MAMAMATİKLER KARTEPE’DE

Kocaeli genelinde muhtelif noktalarda mamamatikleri sokak hayvanları ile buluşturduklarını kaydeden Kocaeli Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Koordinatörü Av. Fatih Üstünay, İzmit’ten sonra Kartepe’de de böyle bir çalışma yaptık. Kocaeli Barosu olarak can dostlarımız için yaptırdığımız mama kaplarını Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine “Can dostlar aç kalmasın” diyerek teslim ettik” dedi.

MONTE EDİLECEK

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, kurumlar arası ortak işbirliğine önem verdiklerini belirterek bu örnek çalışma için Kocaeli Barosuna teşekkür etti. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, “Sokak hayvanlarının aç kalmasını önleyerek doğal yaşama destek amacıyla yaptırılan mama kaplarını ilçedeki muhtelif yerlere monte edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817